Un pompier din Târgu Mureş este acuzat că a violat o fetiţă de numai opt ani, relatează realitatea.net.

Părinţii copilei au depus luni o plângere la poliţie împotriva bărbatului, care a şi fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa, un bărbat de 46 de ani a fost reţinut, luni seară, pentru 24 de ore, de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub acuzaţia de tentativă la infracţiunea de viol, urmând ca procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş să dispună dacă îl va prezenta, marţi, instanţei.

Conducerea ISU Mureş aşteaptă rezultatele anchetei, pentru a putea lua măsuri.
Potrivit informaţiilor din dosarul deschis în acest caz, precizează realitatea.net, bărbatul este suspectat că, în seara de 31 august, a acostat o fetiţă în vârstă de opt ani, care se afla în faţa blocului unde locuieşte, şi a chemat-o la el în apartament, într-un bloc din apropiere, sub pretextul că îi va arăta ceva.
Conform sursei citate, subofiţerul ar fi sărutat copilul pe abdomen şi ar fi încercat să se dezbrace, arătându-i fetiţei părţile sale intime, el fiind în stare de ebrietate. La un moment dat, fetiţa a reuşit să fugă, iar familia ei a alertat autorităţile.
Bărbatul a fost găsit în apartamentul său dezbrăcat şi în stare de ebrietate, arată sursa citată.

Subofiţerul urmează să fie prezentat la Parchet pentru audieri, în funcţie de care va decide dacă va propune instanţei arestarea preventivă a acestuia.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.