Un copil de 13 ani din comuna gorjeană Negomir a fost internat la Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu după ce a fost bătut de tatăl său cu un lanţ de la drujbă, informează realitatea.net.

Pe numele tatălui copilului, Vasile Letea (36 de ani), poliţiştii gorjeni au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi riscă de la 3 la 15 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.  Bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Conform realitatea.net, băiatul a fost salvat din mâinile tatălui său de câţiva vecini, care au anunţat şi Poliţia. Oamenii spun că bărbatul îşi bătea deseori copiii.
Copilul le-a povestit oamenilor legii că aceasta nu a fost prima bătaie aplicată de tatăl său şi că şi sora sa, în vârstă de 5 ani, a fost bătută de mai multe ori de părintele lor.

Potrivit sursei citate, băieţelul a fost internat la  Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, în Secţia Chirurgie,  cu multiple echimoze, starea sa generală fiind bună.

Autorităţile locale au declarat că mama copiilor a plecat în urmă cu doi ani în Franţa, iar din spetembrie anul trecut femeia nu a mai luat legătura cu familia sa.

În acest caz, şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj a deschis o anchetă proprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.