Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, liderul organizaţiei municipale a PDL, anunţă că a decis ca în anul 2012 să candideze pentru un nou mandat de edil al Craiovei din partea UNPR, anunţă Mediafax.

 

Într-o declaraţie de presă remisă luni agenţiei Mediafax, Antonie Solomon precizează că în urma consultărilor pe care le-a avut cu mai mulţi cetăţeni din Craiova a ajuns la concluzia că administraţia locală are nevoie de oameni de cuvânt, care să muncească în interesul cetăţenilor. "A trecut vremea populismului şi a politicii de televizor, avem nevoie de soluţii serioase. Din acest motiv, am decis ca la alegerile din 2012 să candidez pentru Primăria Municipiului Craiova din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României", declară Solomon, citat de Mediafax.

El mai precizează că a colaborat foarte bine cu Gabriel Oprea în perioada în care acesta a fost ministru al Administraţiei Publice şi că îl apreciază în primul rând pentru că este "om de onoare", dar şi cu Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu pe care îi apreciază ca fiind "adevăraţi oameni de stat, care şi-au demonstrat profesionalismul". 

"Sunt sigur că decizia de a veni alături de UNPR va fi bine primită de toţi craiovenii. Voi pune umărul la consolidarea UNPR şi voi fi în prima linie în bătăliile electorale din 2012. Vă asigur că UNPR va fi surpriza plăcută a alegerilor din Craiova şi va pune multe probleme adversarilor", a mai declarat Solomon, potrivit Mediafax.

 

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat preventiv în 3 martie 2010, pentru luare de mită în formă continuată, uz de fals şi fals intelectual. El a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, iar în 7 iulie 2010 a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

În 10 martie 2010, Solomon a fost suspendat din funcţia de primar.

Solomon este acuzat că ar fi primit 50.000 de euro mită de la un acţionar principal al firmei PIC din Piteşti pentru a-i facilita diverse servicii în Craiova.

Primarul suspendat al Craiovei Antonie Solomon a fost eliberat din arest în 8 septembrie 2010, prin decizia Curţii de Apel Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.