Deşi mulţi dintre membri PRM nu îl mai recunosc ca preşedinte şi a fost exclus din partid în vara anului trecut, Corneliu Vadim Tudor mai are de partea sa în adepţi. În Bistriţa-Năsăud, filiala judeţeană a PRM s-a rupt în două, cel puţin asta reiese din documentele oficiale remise mass media locale de liderii celor două tabere – Emil Flaviu Turdean, aripa Corneliu Vadim Tudor, şi Viorel Cotuţiu, aripa Gheorghe Funar.

„Prin Hotărârea Comitetului Director al Partidului România Mare din 15 iunie 2013, Filiala Judeţeană a P.R.M Bistriţa­Năsăud a fost dizolvată şi a fost numit în funcţia de preşedinte interimar, domnul EMIL FLAVIU TURDEAN, cu misiunea de a reorganiza în bune condiţiuni activitatea Filialei.

Preşedintele numit a refăcut Biroul şi Consiliul Judeţean al partidului, a fixat obiectivele imediate de clarificare a situaţiei membrilor de partid din fiecare organizaţie, urmând ca în perioada ianuarie­aprilie a.c să aibă loc adunările de dare de seamă şi alegeri, concomitent cu dezvoltarea campaniei pentru europarlamentare.

Întrucât sunt nedumeriri referitoare la Partidul România Mare şi preşedintele acestuia Dr. Corneliu Vadim Tudor, deputat în Parlamentul Europei, precizăm că potrivit Legii nr. 14/2003 privind partidele politice cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a Registrului partidelor politice, – orice schimbare îşi produce efectul numai în cazul rămânerii ca definitivă şi irevocabilă hotărârea judecătorească de admitere a unei eventuale cereri formulate cu privire la modificarea cadrelor de conducere stabilită anterior. Prin Decizia Tribunalului Bucuresti din 28 noiembrie 2013 Corneliu Vadim Tudor este,cum e firesc, Preşedintele Partidului România Mare,pe care el şi regretatul Eugen Barbu l­au întemeiat”, precizează într-un comunicat, Emil Flaviu Turdean, preşedinte interimar al PRM BN, aripa Corneliu Vadim Tudor.

De cealaltă parte, Viorel Cotuţiu, se arată „uimit de tupeul demolatorilor PRM”, iar Turdean nu este altceva decât „un tinerel dat afară din PRM pentru atitudine incompatibilă cu calitatea de membru”.

„Am rămas profund uimit de tupeul demolatorilor PRM la nivel central,dar se vede că și la nivel de județ lucrurile vor a fi tulburate. Un tinerel, dat afară din PRM pentru atitudine incompatibilă cu calitatea de membru, acum își arogă titlul de președinte de filială, cică numit de cineva, care la rându-i este exclus din partid. Conform uzanței și soții poartă același nume până la pronunţarea divorţţului – aşa şi cu Registrul Partidelor Politice. Până la o hotărâre definitivă, încă VC Tudor, figurează ca președinte al partidului pe care l-a dat în judecată. Tatăl se judecă, doar din ambiţie cu presupusul fiu. NU VADIM A ÎNFIINŢAT PRM. Era şi el printre fondatori.

Consiliul Național al PRM,întrunit pe data de 15 iunie 2013 a decis revocarea conducerii PRM și numirea unei conduceri provizorii care se va ocupa în principal de convocarea Congresului extraordinar ,pentru data de 20 iulie 2013.La acel Congres,VC Tudor a fost exclus din partid și neacceptându-și soarta,a acționat această hotărâre in instanță,urmând ca în curând Curtea de Apel București să se pronunțe în consecință. Viaţa ne-a demonstrat că datorită gafelor impardonabile VC Tudor a tras partidul în jos ducându-l până la ridicolul prag de 1,8%.După Congresul de la Alba Iulia partidul a crescut acum situându-se undeva în jurul cifrei de 3% cu tendință de creștere, dar obstrucționat de camarila vadimistă, pusă pe campanie de denigrare și de învrăjbire pe fondul lipsei de discernământ politic și a consumului de alcool. Prin minciună şi ameninţare cei ce vor să fie conducători de filială județeană colindă comunele șantajând cu retragerea sprijinului politic pe actualii consilieri locali. Adevărații PRM-iști cunosc aceste manevre și nu se lasă intimidați. PRM işti staţi uniţi în jurul conducerii alese statutar la Alba Iulia și nu credeți matrapazlâcurile impostorilor și profitorilor apăruţi peste noapte, precum ciupercile după ploaie”, precizează Viorel Cotuţiu, liderul PRM BN – aripa Gh. Funar,  într-un comunicat de presă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.