Consilierii locali se întrunesc joi în şedinţa ordinară de Consiliu Local. În prima întrunire de la schimbarea viceprimarului, consilierii locali vor dezbate subiecte delicate. Astfel, va fi supus la vot aprobarea Studiului de fezabilitate a proiectului „Reabilitarea şi modernizarea Parcului Municipal Bistriţa”, în vederea solicitării finanţării prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Amenajare pârtie de schi inclusiv utilităţi în cadrul Complexului Sportiv Wonderland”.

De asemenea se va dezbate aprobarea documentaţiei „STUDIU DE FEZABILITATE AMENAJARE FÂNTÂNĂ ARTEZIANĂ STRADA ŞTEFAN CEL MARE şi una pe strada PANAIT CERNA (sens giratoriu, precum şi aprobarea studiului de fezabilitate „Amenajare alei de acces, spaţii verzi, locuri de joacă pe traseul DN 17 în localitatea
componentă Viişoara”.

Primăria se vede obligată să închirieze două imobile pentru funcţionarea unei grădiniţe şi a Liceului Sanitar, în condiţiile în care contractele cu
municipalitatea au expirat şi nu există alte soluţii. Proiectele de hotărâre sunt analizate atent de consilierii locali, înainte de dezbatere.

Ovidiu Creţu a iniţiat un proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 1.049 mp, situat în municipiul Bistriţa, strada Zefirului, nr. 2, în vederea edificării unei construcţii cu destinaţia de „Centru al oamenilor de afaceri”.

 

Amenajarea de locuri de parcare pentru biciclete şi realizarea unui sens giratoriu sunt alte două proiecte care vor stârni discuţii aprinse în şedinţa de Consiliu Local de joi.

Cosmin Botezat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.