Viceprimarul Gaurean se vede scos din schema de proprii liberali, iar noul vice trebuie sa rezolve problema gradiniţelor din Bistriţa. De mai multă vreme, autoritătţle locale se confruntă cu o criză a locurilor din grădiniţe, care funcţionează în condiţii improprii sau au fost închise din motive de securitate, cum este cazul celei de pe strada Niocolae Bălcescu. În acest caz s- au găsit soluţii ad-hoc şi copii au fost mutaţi, spre nemulţumirea părinţilor.

Tocmai din aceste motive, Primăria Bistriţa vrea sa construiască o gradiniţă nouă pe strada Nicolae Bălcescu, în locul celei existente deja, dar evacuată din motive de securitate.

Întregul proiect este finanţat de la bugetul local şi este estimat la aproximativ un milion de euro.

Proiectul a fost moştenit de la Găurean, care nu a avut susţinerea necesară pentru a demara lucrările. Responsabil cu investiţiile din primărie, Andrei Rusu crede că îl va duce la bun-sfârşit.

"Luna viitoare o să începem lucrările de dărâmare, pentru că deja suntem în  întârziere datorită birocraţiei Ştiu că ne confruntăm cu probleme în ce priveşte grădiniţele, dar până la finalul mandatului meu cred că o să finalizăm construcţia" a declarat Andrei Rusu.  

Cosmin Botezat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.