Reprezentanţii a peste 50 de firme subcontractoare ale companiei americane Bechtel au acuzat luni constructorul Autostrăzii Transilvania că nu a plătit facturile pentru diverse lucrări executate în 2010, şi au cerut sprijinul prefectului de Cluj, Florin Stamatian, pentru recuperarea banilor, anunţă Mediafax.

 

Zece administratori de firme din Cluj şi Sălaj au fost primiţi luni dimineaţă în audienţă la prefectul judeţului Cluj, Florin Stamatian, aceştia reclamând că din cauza neplăţii sumelor datorate de către compania Bechtel, cuprinse între zeci de mii de lei şi milioane de euro, au fost nevoiţi să trimită angajaţi în şomaj, să renunţe la maşinile achiziţionate în leasing şi chiar să îşi închidă afacerile.

Potrivit Mediafax, oamenii de afaceri au ajuns în faţa prefectului de Cluj după ce, timp de un an, au luat legătura de mai multe ori cu conducerea firmei Bechtel, însă nu s-au ales decît cu amânări. 

Prefectul Florin Stamatian a declarat că va încerca să ajute firmele subcontractoare la Bechtel pentru recuperarea datoriilor.

"Reprezentanţiilor firmelor subcontractoare la Bechtel au venit cu o soluţie care poate fi viabilă. O să fac demersurile necesare în această direcţie", a spus Florin Stamatian, conform Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.