Presedintele Federatiei Moldovene de Tenis, Igor Turcan, ranit marti in explozia unei masini in capitala Moldovei, a decedat, relateaza ProTV Chisinau. Anterior, medicii se declarasera sceptici cu privire la sansele de supravietuire ale acestuia.

 

Poliţia din Moldova nu exclude ipoteza ca explozia unei masini, marti in centrul capitalei, sa fie un atentat cu bomba, relatează PRO TV Chisinau. Potrivit vicepresedintelui Federatiei de Tenis, Marina Tauber, explozia s-a produs in momentul in care iesea din masina. Potrivit PRO TV, Igor Turcan era un prosper om de afaceri din Chisinau care activeaza in domeniul constructiilor.

Masina, cu numere de inmatriculare in Rusia, a ars in totalitate, iar soferul a fost transportat la spital.

Potrivit Jurnal de Chisinau, presedintele Federatiei de Tenis din R.Moldova, Igor Turcan, care trecea cu masina personala prin apropiere, a fost ranit, iar vicepresedintele federatiei, Marina Tauber, a fost transportat la spital, unde se afla la reanimare. Potrivit martorilor oculari, Igor Turcan ar fi ramas fara un picior in urma deflagratiei si ar fi fost transportat la spital in stare grava.

La fata locului se afla politia si serviciul Bombteh. Pentru moment nu se stie daca este vorba despre o explozie controlata sau un accident.

Incidentul s-a produs in apropierea Procuraturii Militare, potrivit cotidianului Timpul.

 

Agentia de Investigatii Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.