Viceprimarul liberal Andrei Rusu îi dă replica preotului evanghelic Johann Krauss şi susţine că are la mână acte ce dovedesc minciuna preotului. Conflictul între cei doi a izbucnit în momentul în care Rusu a declarat că la iniţiativa Parohiei Evanghelice, Primăria Bistriţa va administra Biserica Evanghelică, în sensul că turnul va fi donat municipalităţii, iar lăcaşul de cult va funcţiona în baza unui contract de comodat.

Rusu se justifică şi spune că există o adresă a Parohiei Evanghelice prin care se cere încheierea unui parteneriat cu Primaria Bistrita. În documentul respectiv se specifiă "administrarea de către primăria Bistriţa a folosirii şi includerii în circuitul turistic modern a turnului cu preluarea de către primăria Bistriţa a cheltuielilor aferente”.

"Este de preferat să nu folosim sintagme de genul „ liberalii vorbesc fără ei”, doar pentru ca cineva a preferat să interpreteze unele afirmaţii ale mele din punct de vedere politic.

În acest context, o spun cu toată responsabilitatea: nu am afirmat nimic cu privire la schimbarea proprietarului de drept al Bisericii Evanghelice şi, care rămâne, aşa cum este şi normal, Parohia Evanghelică din Bistriţa" conchide viceprimaul Andrei Rusu.

Cosmin Botezat

1 COMENTARIU

  1. In alte tari occidentale masina nu este considerata un lux, Masina este un mijloc necesar care iti faciliteaza deplasarea la serviciu in conditiile in care locul de munca este la ore distanta de casa .In zilele de acum , in care tot mai multi oameni au un al doilea loc de munca, a detine o masina este un lucru mai mult decat necesar este obligatoriu chiar.Nu toti oamenii isi permit masini de lux(de colectie sau de garaj ori de afisaj pentru a aspira fete pretentioase),pur si simplu ne dorim sa ne implinim si noi mai repede visul de a conduce o masina .In USA spre exemplu iti poti achizitiona masina incepand de la 100$ in sus dupa buzunar asta pentru a scurta distantele dintre casa si locul de munca care.Isi pot permite astfel de masini chiar si elevii de liceu care si-au luat un job dupa orele de curs.De aici poate cistiga si statul.Populatie ocupata ,rata somaj 0 indemnizatii somaj 0.Atatea ingradiri opresc progresul populatiei,in favoarea unor firme.CAND si-au deschis afaceri cu masini noi trebuia sa-si ia toate masurile de siguranta .Masurile trebuiesc gandite la nivel de companii si NU trebuie implicat statul sa intervina cu ordonante in defavoarea populatiei.Romanul care doreste sa-si protejeje banii putini pe care ii are se duce in Bulgaria isi inmatriculeaza masina se intoarce acasa polueaza .Romania pierde banii care ar putea proveni din taxa de poluare,asigurari etc..castig Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.