Starea de sănătate nu i-a permis politicienei Teo Trandafir să participe la alegerile PDL: "Mă ţin de pereţi ca să pot sa merg prin casă", ar fi declarat vedeta când a fost invitată să participe la eveniment de către cei din colegiul său. De la Centru n-a fost chemată nici măcar ca şi invitat de onoare.

Faptul că vedeta a fost ignorată alimentează zvonurile în privinţa retragerii acesteia din viaţa politică şi, cel mai probabil, reîntoarcerea ei în televiziune, atunci când starea de sănătate i-o va permite deplin, de astă dată pe platourile ProTV, televiziunea care a consacrat-o şi fără de care nu a izbutit "în străini", aşa cum singură se confesa apropiaţilor. Cel mai probabil, se vorbeşte deja în trustul Media Pro, Teo ar putea avea de la toamnă emisiunea cu acelaşi nume, dar într-o variantă de week-end, e posibil – duminica.

Dar pentru asta, Teo trebuie mai întâi să se retragă din viaţa politică, pentru că legea nu dă dreptul politicienilor să aibă emisiuni la televiziune pe care să le realizeze sau modereze. Dar până una alta, Teo este destul de supărata şi pe tatăl ei, Ion Uţă, pentru declaraţiile pe care acesta le-a făcut pe perioada cât a fost internată la clinica privată din Austria, referitoare la sănătatea acesteia, dar şi altele din sfera mondenului.

 

Agentia de Investigatii Media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.