Sfârşitul de săptămână se anunţă unul plin de distracţie pentru bistriţeni. Aceştia vor sărbători atât Ziua Muncii, cât şi Ziua Tineretului.

 

În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, a anunţat că Ziua Tineretului va fi sărbătorită în avans cu două zile, mai exact sâmbătă, 30 aprilie. Manifestările vor avea loc şi în acest an în Pădurea Schullerwald, cu începere de la ora 9.00. De la ora 12.00 vor avea loc diverse concursuri pentru tineri, iar de la ora 14.00 formaţia Direcţia 5 va susţine un concert de zile mari. La ora 15.30, pe scenă vor urca trupele de dans Sincron, Floris şi BN Ritm.

 

Duminică, bistriţenii vor sărbători, în aceeaşi locaţie, Ziua Muncii. Distracţia va începe la ora 9.00 şi va continua până la ora 18.00, conform celor spuse de edilul oraşului. De la ora 14.00, bistriţenii vor asista la un spectacol folcloric oferit de ansamblurile Cununa de pe Someş, Balada, Baltagul din Monor şi Doina Someşană din Sângeorz-Băi. 

 

Primarul a mai precizat că traficul va fi restricţionat în zonă pe durata celor două zile de sărbătoare, pentru care municipalitatea va plăti 30.000 de lei.

 

Iulia Bartha

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.