Opel leben Autos. ATP Exodus leben Opel

Wir leben Autos. Sloganul Opel ar putea fi tradus prin “Noi trăim prin autoturisme”. ATP Exodus se pliază perfect pentru acest slogan, iar performanţa societăţii s-a dovedit încă odată prin inaugurarea unui showroom de excepţie Opel, concept unic în România.
Cu un istoric bogat în domeniul auto şi transporturi, grupul ATP a ales să includă în structura sa de business o marcă de volum cu prestigiu, recunoscută pentru fiabilitatea modelelor şi designul modern al gamei. Începând cu decembrie 2011, Baia Mare are un nou dealer Opel, ATP Exodus & AM.
Situat în complextul din Bd. Bucureşti, sediul include un showroom încăpător şi service dotat conform standardelor Opel. Dispus pe o suprafaţă de 400 mp, spaţiul de expunere va prezenta publicului cele mai noi modele ale mărcii. Gama Opel va fi completată în curând la showromuri de GTC Astra, Zafira Tourer şi noua generaţie Combo. Atât consilierii de vânzări, cât şi profesioniştii aftersales sunt pregătiţi pentru întâmpinarea primilor clienţi.
“Suntem încrezători că noul partener Opel va aduce încă o prezenţă profesionistă în reţeaua naţională şi ne bucurăm că anul aniversar pentru Opel, 2012, va fi întâmpinat de brand cu noi forţe”, a declarat Constantin Avromescu, Opel România Country Director.
“Introducerea mărcii Opel nu vine în cadrul grupului ATP Exodus ca urmare a unei idei grandioase, nici ca obiectiv principal de a înfrânge concurenţa. Ne concentrăm cu precădere asupra depăşirii propriilor limite, iar succesul este rezultatul unei întrebări puse în permanenţă: Cum să ne perfecţionăm ca să facem lucrurile mâine mai bine decât le-am făcut astăzi? Unul din răspunsuri este o dovadă vie: Opel! Credem că posibilitatea de a o comercializa va aduce cu siguranţă beneficii tuturor părţilor, dar în special clienţilor noştri”, a declarat Mircea Cirţ, Director General al Grupului ATP Exodus.
Grupul ATP Exodus are acoperire naţională, dar şi internaţională, cu 7 sucursale în Serbia şi Bulgaria. Înfiinţat în urmă cu 16 ani, ATP Exodus are în portofoliul de business importul şi distribuţia de piese de schimb pentru camioane, ca şi centre de vânzări şi service pentru automobile şi autocamioane.

Un alt obiectiv major îndeplinit de ATP Exodus anul acesta a fost semnarea unui contract cu una dintre cele mai importante companii din domeniul auto. TTS Truck & Trailer Service, companie a grupului ATP Exodus, a anunţat anul acesta semnarea contractului de dealer cu importatorul general vehicule MAN în România – MHS Truck & Bus – şi inaugurarea Centrului MAN Truck & Bus în Baia Mare. Societatea a decis să lupte şi în cadrul unei alte categorii, anume „categoria grea” a camioanelor. Noul centru se desfăşoară pe suprafaţa de 1.000 m², preluând astfel responsabilitatea de gestionare a vânzărilor şi a serviciilor pentru toate vehiculele comerciale MAN în regiunea de Nord-Vest a ţării.

ATP Exodus este Locul 1 în Top Afaceri România Întreprinderi Mijlocii, judeţul MARAMUREŞ, domeniul 45: Comerţ cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor. Societatea ATP Exodus a avut o creştere substanţială a cifrei de afaceri cu 134% de la 32 de milioane la 43 de milioane de lei în 2010.
Grupul ATP Exodus are acoperire naţională, dar şi internaţională, cu 7 sucursale în Serbia şi Bulgaria. Înfiinţat în urmă cu 16 ani, ATP Exodus are în portofoliul de business importul şi distribuţia de piese de schimb pentru camioane, ca şi centre de vânzări şi service pentru automobile şi autocamioane.

Cifră: 43 de milioane de lei a fost cifra de afaceri a ATP Exodus în 2010

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.