Cristi Borcea si sotia sa Mihaela au anuntat publicul din Romania ca au fost intoxicati cu mercur. Borcea are o concentratie de 5-6 ori mai mare decat cea admisa, iar medicii i-au spus ca este in pericol de moarte.  Seful de la Dinamo nu-si explica de unde a aparut intoxicatia si cine are interes sa-l omoare si pe el si pe familia sa.Daca nu va reusi pe cale medicala, Borcea intentioneaza sa apeleze la o vrajitoare care i-a fost recomandata de o prietena a MIhaelei, iar vrajitoarea e specializata pe descantece cu mercur.

„Am fost saptamana trecuta, la un doctor in Romania, pentru analize. Acestea au scos la iveala faptul ca am mult mercur in sange, de 5-6 ori mai mare decat normalul. Practic, sunt la un pas de moarte. Daca mercurul ajunge la creier, nu mai este nimic de facut. Sunt un om mort!", a declarat Cristi Borcea.

„Imi place sa cred ca nu am fost otraviti de cineva. Cred ca este totusi de la niste medicamente pe care le-am luat", a mai adaugat Borcea. Doctorii ridica neputinciosi din umeri, caci astfel de cazuri sunt foarte rare, iar tratamentele standard din Romania nu au dat rezultate: „Peste doua saptamani ma duc in America, doctorii de acolo imi vor schimba sangele. Mi-au spus ca trebuie sa fac asta la trei luni", a mai povestit el.

"Daca nu voi reusi nici asa voi cauta si alte metode, alternative si nu exclud sa apelez si la specialisti in scoaterea mercurului din organism care se ocupa cu leacuri babesti", a adaugat liderul dianamovist.

sursa: agentia.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.