Monica Columbeanu a avut in aceasta dimineata pentru prima oara acces la fetita sa Irina, sa o viziteze. Vizita a durat aproape doua ore. si s-a desfasurat la sediul de la Protectia Copilului din Ilfov. Este prima vizita pe care a facut-o dupa ce tribunalul a decis ca fiica sa sa ramana cu tatal acesteia, cu omul de afaceri irinel Columbeanu, la Izvorani.

La intalnire au participat si psihologii de la Protectia Copilului. Acestia au stat pana acum de vorba doar cu tatal fetitei. Discutia a fost prilejuita de un soi de teste care sa determine ce impact are despartirea aceasta asupra psihicului micutei. Desi s-au aflat in aceeasi cladire pentru doua ore, Monica siIrinel (care a insotit-o pe fata sa) nu s-au vazut.

Atat la intrarea in sediul de la Protectia Copilului, cat si la iesire, Minica Columbeanu nu a dorit sa faca nicio declaratie in direct fata de presa, pe care o vede ostila fata de ea, mai ales dupa dezvaluirile si fotografiile care o infatiseaza imbracata in haine tiganesti. Monica a adus o papusa mare pentru fata sa, asa cum ii place acesteia, papusa fiind blonda si imbracata intr-o rochita roz. Unul dintre jurnalistii prezenti a recunoscut ca modelul este din cele care se afla in rafturile magazinelor de tip Metro.

Totusi s-a aflat ca Monica a stat de vorba cu fiica sa, care a imbratisat-o si si-a manifestat dragostea fata de ea. Irinel nu a avut incotro si la solicitarea institutiei a acceptat ca Monica sa-si vada fetita, mai ales dupa de Irinuca a intrebat despre mama ei si a confirmat psihologilor ca ii este dor de mama ei.

De asemenea, in cursul acestei intalniri a fost stabilit si calendarul dupa care ar urma ca Moni sa-si vada, regulat, fetita, pana cand instanta va decide vreun alt fel in care sa fie aproape de fiica ei. Nici Irinel Columbeanu nu a dorit sa dea alte declaratii in ceea ce o priveste pe Monica si vizita ei la Izvorani. De aceasta data s-a abtinut si tatal lui Irinel, batranul Ion Columbeanu.

Sursa : agentia.org

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.