Suiorul e o statiune pentru toate varstele

Sezonul de ski este in toi, iar Suiorul ofera iubitorilor de sporturi de iarna cele mai moderne conditii pentru a se bucura din plin de zapada. Pe langa cele mai bune partii din Transilvania, la suior oaspetii de vor bucura de celebra ospitalitate maramureseana si de servici fara cusur.

Reporter: Ce ii atrage pe turisti iarna la Suior? Care sunt serviciile deosebite de care se bucura aici?
 
H.B.: Suiorul  este prin excelenta o statiune montana, unde pot fi practicate sporturile de iarna in conditii deosebite. Fara lipsa de modestie, avem cele mai bune partii din Transilvania.
Turistul odata ajuns la Suior, pe langa partii, beneficiaza de conditii complete de masa si cazare la nivel de 3 stele. Avem si un SPA pentru relaxare, un centru de inchirieri echipamente de schi si snowboard, o partie de tubing, partie pentru copii etc.  Toate aceste servicii fac ca turistul sa se simta la Suior ca acasa.
 
Rep.: Ce anume din specificul zonei ii intampina aici pe oaspeti?

H.B.: Maramuresul in sine este o atractie si unul dintre putinele branduri turistice recunoscute ale Romaniei. La un moment dat am facut o radiografie a motivelelor pentru care un turist ar trebui sa viziteze Maramuresul. Am sa vi le enumar si dumneavoastra pentru ca eu cred ca sunt foarte graitoare: peisaje fermecatoare, oamenii si omenia, bisericile din lemn, portile maramuresene, obiceiuri si sarbatori, mestesuguri din batrani, Cimitirul Vesel de la Sapanta, muzeele unicat, horinca si muzica maramuresana si nu in ultimul rand, chiar daca as putea fi acuzat de subiectivism, pentru ca in Maramures exista Complexul Suior, unde poti gasi o buna parte din aceste motive adunate la un loc.
 
Rep.: Puteti sa ne spuneti mai multe despre serviciile de cazare?

H.B.: Intreg complexul turistic este clasificat la 3***. Suior Baza are 100 de locuri de cazare in camere single, twin-uri, matrimoniale si apartamente. La Cota 1000 avem 15 camere cu pat matrimonial, cate 5 in fiecare dintre cele 3 cabane. Complexul e deservit de doua restaurante: unul la Baza, construit in stil clasic- modern cu o capaciate de 120 locuri si un al doilea la Cota 1000 de peste 100 locuri. Camerele sunt spatioase, decorate modern, cele de la Baza, si rustic cele de la Cota 1000, au mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, internet, baie propriee.
 
Rep.: Cat de mare este partia si care sunt serviciile conexe acesteia?

H.B.: Avem 3600 m de partie de dificultate medie. Partiile sunt dotate cu instalatie de producere a zapezii artificiale pe o lungime de 2700 m si instalatie de nocturna pe 1500 m. Dotarile sunt printre cele mai lungi si moderne din tara in acest moment si intregesc seria facilitatilor oferite schiorilor.
O alta facilitate as putea numi-o telescaun. Aflat la numai 50 m de terasa complexului, avand o capacitate de 1200 persoane/ora si dotat cu sistem pe baza de TAG-uri aduce un spor de confort si rapiditate pentru schiori. Avem si un centru modern de inchiriere echipamente de schi sau snowboard dotat cu peste 200 echipamente, in marea lor majoritate noi, care deservesc schiori de toate varstele.
Pentru incepatori si copii am amenajat o partie de 100 m lungime dotata cu baby-ski. Monitorii de schi se gasesc in sezon in permanenta pe partie, iar cei doritori se pot initia in tainele schiului si snowboardu-lui.   
Turistii care nu vor, nu stiu sau nu pot sa schieze se pot recrea la Cota 1000, pe pista de tubing de 100 m, unde gasesc si echipament adecvat.

Rep.: Care sunt ofertele speciale de sezon?
         
H.B.: Pentru acest sezon am venit cu diferite tipuri de abonamente care sa acopere cat mai bine cererea turistilor. Spre exemplu: Abonamentul ”Skipass +”  costa 120 lei/zi si cuprinde urcari nelimitate impreuna cu o masa la amiaza, Abonamentul ”Decatour” costa 60 lei si clientul poate face 10 manse. Cel mai avantajos este Abonamentul ”SkipassSuperPlus”, unde clientul beneficiaza de servicii complete de schi, cazare si masa, iar costul este de 250 lei/24 ore. Pentru copii preturile sunt la jumatate. In functie de numarul zilelor de cazare sau marimea grupului ofertele se pot personaliza.
 
Rep.: In ce fel este Suiorul o statiune pentru intreaga familie? Exista facilitati speciale pentru copii?

H.B.: Suiorul e o statiune pentru toate varstele. Cei care-si doresc relaxare, atentie, servicii deosebite ii asteptam la noi. Pentru copii avem tarife speciale si vara si iarna, la fel si partea de agrement este una adecvata in functie de anotimp. Iarna schi si sanius, vara parculet de distractii, terenuri de sport, etc.

Rep.: Care este principiul dumneavoastra de ospitalitate? Care sunt obiectivele care stau la baza dezvoltarii serviciilor de la Turist Suior?

H.B.: Politica societatii pune in prim-plan clientul, iar intreaga activitate este gandita pentru a-i oferi acestuia tot confortul si atentia. Pentru noi fiecare turist este la fel de important si trebuie tratat la fel. Un turist care pleaca multumit este cea mai buna si eficienta reclama, iar noi incercam sa punem in practica lucruri deja probate.

 www.suior.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.