Parintii Madalinei Manole vor cere custodia nepotelului lor, dar si casa din Otopeni, in care cantareata a locuit cu sotul ei Petru, relateaza Pro TV.

Parintii Madalinei Manole au decis, la cinci zile de la inmormantare, sa ceara custodia baietelului ei in varsta de un an. Decizia parintilor vine ca urmare a faptului ca acestia il considera pe sotul artistei responsabil moral pentru moartea ei. Barbatul nu neaga faptul ca Madalina trecea prin momente dificile.

"Pentru a ne fi mult mai bine noua, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte", asta spunea in momentele de depresie. "Avea stari ciudate la mijlocul saptamanii si apoi isi revenea la caldura, la bucurie", sunt declaratiile sotului Madalinei.

In momentele de tristete ii spunea sotului ca este o povara pentru cei dragi. Nu vroia sa mearga la un psiholog. In ultimul timp ea s-a apropiat mai mult de parintii lui decat de ai ei.

Faptul ca Petru nu a dus-o la psiholog, in conditiile in care Madalina era tot mai deprimata, spun parintii, ii determina acum sa actioneze. Extrem de tare i-a suparat si vestea ca barbatul ar fi apelat la un presupus vraci.

Sotul artistei a mai fost acuzat si ca nu ar fi lasat-o sa cante anumite melodii si sa apara in emisiuni televizate.

Juristii sunt de parere ca demersul familiei Manole in ceea ce priveste custodia celui mic are foarte putine sanse. In cazul locuintei din Otopeni, daca aceasta a fost construita inainte de casatoria Madalinei cu Petru, atunci apartine de drept parintilor ei. (L.M.)

 

(FOTO: AIM )

 

Agentia de Investigatii Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.