O ştire şocantă dă peste cap presa românească! Agerpres a inventat un interviu care ar fi fost luat în preziua suicidului.

Jurnalistul Petrişor Obae susţine că agenţia de presă a inventat articolul citat ieri de toată presa românească. Este aşteptată o reacţie oficială a Agerpres. Potrivit aceleiaşi surse, reprezentanţii agenţiei ar fi spus că regretă eroare şi că "poate" ar fi trebuit să menţioneze că răspunsurile cântăreţei erau, de fapt, pasaje de pe site-ul său, madalinamanole.ro.

Artista ar fi declarat că este "o mamă, o femeie şi o artistă împlinită", fapt ce a mirat pe toată lumea, având în vedere că la doar o zi, Mădălina avea să-şi pună capăt zilelor, relatează jurnalişti ai evz.ro.

În această dimineaţă, medicii de la Institutul Medico-Legal „Mina Minovici" au efectuat autopsia solistei. S-au prelevat, astfel, probe din organele interne ale cântăreţei care au fost analizate la laborator. Rezultatul autopsiei: Mădălina a băut 400 de mililitri de insecticid Furadan. Ea a murit în doar câteva minute. Ea nu suferea de nicio boală organică şi nici nu era anorexică. Greutatea ei era normală.

Potrivit rezultatului parţial al autopsiei, s-a confirmat că artista a băut pesticid. O sticlă de un litru cu această substanţă a fost găsită în baia din casa din Otopeni, la aproximativ un metru de cântăreaţă. Lângă sticlă era un pahar din care ar fi băut Mădălina.

Testele finale, care vor arăta cu exactitate ce substanţă a provocat moartea solistei, vor fi gata în trei săptămâni.

Potrivit unor surse judiciare citate de agenţia 9AM News, mesajul lăsat de artistă pe telefonul soţului este următorul:

"Imi cer scuze fata de toti cei pe care ii ranesc si care stiu ca ma iubesc foarte mult. Imi cer scuze de la Puiu (sotul artistei – n.r.). Imi pare rau, dar nu ma mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vina. Imi cer scuze si de la copilul meu, Petru, ingerasul vietii mele, pe care il iubesc foarte mult"

 

Eugen Farcaşiu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.