Anchetatorii au găsit lângă corpul Mădălinei Manole miercuri dimineaţă un recipient cu insecticid şi un pahar, criminaliştii spunând că cel mai probabil artista a înghiţit din substanţă, au declarat, pentru Mediafax surse judiciare.

Potrivit agenţiei de ştiri, sursele citate au afirmat că primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul dintre elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său, pe telefonul acestuia, în care spunea, printre altele, că îi pare rău, dar "că nu se mai simte frumoasă".

În plus,  anchetatorii au mai spus că Mădălina Manole a fost internată în 17 iunie 2010, în Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, în urma unei tentative de suicid.

Potrivit Mediafax, marţi, până la ora 22.00, artista a cântat la o petrecere, unde s-a comportat normal, nimeni nebănuind frământările acesteia.

Poliţiştii de la IJP Ilfov, doi ofiţeri de la IGPR şi un procuror al Parchetului Capitalei fac investigaţii cu privire la împrejurările în care a decedat cântăreaţa Mădălina Manole, necropsia urmând a fi efectuată joi, mai precizează Mediafax.

Miercuri dimineaţa, soţul artistei, Mircea Petru, a anunţat serviciul de urgenţă spunând că Mădălinei Petru i s-a făcut rău, locuinţa lor aflându-se în localitatea Otopeni, lângă Bucureşti.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.