Recent, preşedintele Internaţional Police Association (IPA) Regiunea Bistriţa-Năsăud, comisarul-şef Olariu Liviu, a primit vizita unei delegaţii de poliţişti din landul austriac Burgenland.
Motivul vizitei a fost semnarea unui acord de cooperare între IPA Regiunea Bistriţa-Năsăud şi IPA Regiunea Burgenland, Austria. Cu această ocazie, poliţiştii austrieci au purtat discuţii cu şeful IPJ BN, comisar-şef Ioan Sidor Bodescu, pe marginea unor domenii de interes comun şi oportunităţi de cooperare. Aceştia au participat şi la o întâlnire cu primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, care s-a dovedit impresionat de astfel de activităţi de cooperare.
Delegaţii austrieci au însoţit reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud la o ceremonie de inaugurare a momentului ”Pantenonul bistriţenilor”.
Această colaborare dintre cele două organizaţii IPA se va concretiza în viitor în activităţi comune pe plan cultural şi sportiv, cum s-a stabilit pe baza acordului semnat între părţi.

2 COMENTARII

  1. Nu pot sa-i invete sa ia mita – inca nu au invatat germana pentru ca sunt prea preocupati sa concureze pentru sefie – doar ciolanul conteaza!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.