Nu este zi lasata de la Dumnezeu, dar nici una de la inceputul acestui an, in care sa nu aflam cate ceva despre posibila plecare a lui Junior Moraes. Telenovela tesuta in jurul unuia din cei mai buni atacanti din Liga lui nea Mitica de la liga, creaza deja dependenta gospodinelor, tiitoarelor cu sau fara contract, gugustiucilor din parcul municipal dar si doritorilor de stiri mondene si aratoase ca niste pute blazate.

 
Pai, zice Miticii de la Digi, iote fratele meu ca pleaca Moraes la Steaua. Asta e pe la ora 10.00, de dimineata. Pe la 12.00 trecute de fix, vine GSP si zice si ei: Moraes nu mai pleaca de la Gloria pentru ca europarlamentarul cu opincile lasate la bariera Bruxellesului nu are cash pentru a rezolva problema financiara: 1 milion de euro. Mai trec ceva ore si apare pe sport.ro: Moraes pleaca in Ucraina, la Dnepr. Ha, ha, suma e de 1,3 milioane de euro si il si vezi pe Becali cum da in apoplexie. Pe urma, mai spre miezul noptii, dupa ce vizualizam poze cu Junior la plaja pe un yacht, ni se aduce la cunostiinta ca Hrebe, marele imbarligator din PSD s-a vazut cu nea Jean si a negociat in numele pretenelui si inventiei sale, Gigi Becali. Deci, Junior Moraes pleaca la Steaua, la steaua care-a rasarit, ca pana in Ghencea e cale lunga, ca pe drum au mai aparut bastanii de la Krasnodar. Mutarea telenovelei Moraes la OTV cred ca ar fi o idee geniala, asa, sa aflam si noi, pe episoade, unde va juca atacantul brazilian.
 
Transformat in Elodia unui fotbal romanesc a carui valoare scade mai ceva ca si cotele apelor Dunarii pe timp de aspra seceta, Junior Moraes ne arata exact unde ne aflam: un atacant de 22 de ani adus aproape moca la curtea lui nea Jean este dorit de toata lumea buna a fotbalului romanesc. Exista un singur doar: lipsa lichiditatilor, multii smenari din liga lui Mitica vomita astazi pe margini de teren neputinta lor financiara peste un fotbal aflat in metastaze. Telenovela mai ascunde un adevar dureros: Gloria nu mai are bani, pe bune, nu mai are bani, iar alte sporturi cu sanse la performante adevarate isi cer drepturile banesti. Fara banii de la Consiliul Local si cei de la Consiliul Judetean, asa putini cum sunt ei, echipa Lordului se duce de rapa. Ar mai fi ceva de spus: povestea cu Hrebe, PSD si contrele PDL este una cat se poate de reala. Nimic, dar nimic nu este la voia intamplarii, cat despre fotbal, aici, cu siguranta e nevoie de curatenie generala, fapt care se va intampla in viitorul cel mai apropiat.
 
Cat despre perfomanta aici la Gloria sau la oricare alta echipa din prima liga, ea nu exista fara suflet, profesionalism si bani. In liga lui Mitica, lipsesc toate cele trei elemente de baza ale performantei, asa ca, Mitica, spune tu cine este liderul?
Cat despre telenovela Moraes Junior, caci Bruno a semnat cu o echipa din Portugalia, pana la episodul 354 mai avem drum lung.
 
Vorba lui Moraes: S-auzimuuu numa de bienee.

Alin Cordos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.