Astăzi a avut loc înmânarea certificatului constatator al alegerilor, eveniment ce a avut loc la Instituţia Prefectului Bistriţa -Năsăud, prezent fiind şi prefectul Ioan Szilagyi. Din cei şase noi parlamentari bistriţeni, doar trei au fost prezenţi la festivitate.
Ioan Nelu Botiş (PD-L) câştigătorul în Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor, Ioan Ţintean (PNL), deputat în Colegiul 4 şi Dănuţ Nicolae Prunea (PSD), senator în colegiul 2, şi-au ridicat astăzi certificatele care, în urma alegerilor din această toamnă, le atestă calitatea de deputat sau senator.
Deputaţii Ioan Oltean şi Emil Radu Moldovan nu au participat la eveniment, anunţând că sunt plecaţi la Bucureşti, iar senatorul Ioan Sbîrciu este plecat din ţară. Cerificatele acestora au fost înmânate colegilor de partid.
Prefectul Ioan Szilagyi a declarat că este mulţumit de modul în care a decurs campania electorală anul acesta şi a felicitat câştigătorii, care la rândul lor au mulţumit tuturor celor care i-au ajutat în această campanie, inclusiv cetăţenilor, care le-au înţeles mesajul şi care au participat la vot.
Deputatul Ioan Botiş a precizat că judeţul are de astăzi o echipă care să ne reprezinte judeţul în Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.