Luni, 15 martie debutează la Bistriţa, "Cupa Jandarmeriei la mini – fotbal". Acţiunile sportive fac parte din manifestările organizate cu ocazia zilei de 3 aprilie 2010, prilejuite de împlinirea a 160 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

 

 

 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa – Năsăud, au fost stabilite, prin tragere la sorţi, două grupe: Grupa I, cu echipele: Jandarmeriei, Poliţiei, Penitenciarului şi Poliţiei Comunitare şi Grupa a II – a cu ISU, MapN, Justiţie şi SRI. Primele partide se vor desfăşura luni, 15 martie, pe terenul sintetic al Şcolii Generale Nr. 2 din Bistriţa. De la ora 15.00 va acea loc partida dintre Jandarmerie şi Poliţie, iar de la ora 16.00 intră pe teren echipele ISU şi SRI. Coordonatorul acestor acţiuni este căpitanul Mihai Doroftei, din cadrul Jandarmeriei bistriţene.

 

 

Marţi, 16 martie, de la ora 15.00, programul continuă cu partida dintre Justiţie şi ISU iar de la ora 16.00 urmează meciul dintre Penitenciar şi Poliţia Comunitară. De asemenea, joi, 18 martie, de la ora 15.00 se va disputa partida dintre  Jandarmerie şi Poliţia Comunitară iar de la ora 16.00, meciul dintre MapN şi SRI.

 

 

Iulia STUPINEAN 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.