În 4.12.2008, polţiştii bistriţeni au depistat în trafic, între localităţile Lechinţa şi Matei, un autovehicul, marca Audi 100, care transporta ilegal alcool, în valoare de peste 20.000 de lei.
 
Transportul ilegal de alcool a fost descoperit de poliţiştii postului de poliţie din comuna Matei, pe DJ 172 E. Şoferul maşinii, în care se aflau 524 de litri de alcool, ambalat în flacoane de câte doi litri, nu a putut prezenta acte de provenienţă a mărfii, iar sticlele nu erau marcate cu banderole, se precizează în comunicatul IJP BN.
 
Investigaţiile au fost preluate de poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor şi de comisarii Gărzii Financiare Bistriţa-Năsăud, în vederea stabilirii provenienţei alcoolului. Marfa a fost confiscată în vederea cercetărilor.Şoferul maşinii, originar din comuna Geaca din judeţul Cluj, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei, întocmindu-i-se de asemenea şi dosar penal pentru comiterea infracţiunii prevăzute de art, 296, alin. 1, lit. c din Legea  nr.571/2003.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.