Sâmbătă, 6 martie, în jurul orei 10:30, poliţiştii bistriţeni au fost sesizaţi de cadre ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa – Năsăud, cu privire la faptul că, în localitatea Mogoşeni, a fost găsită o femeie de 44 ani decedată, prezentând o plagă prin tăiere la nivelul şoldului drept.

 

 

În urma sesizării, echipa operativă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa – Năsăud, însoţită de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa – Năsăud s-a deplasat la faţa locului. Cadavrul a fost găsit în bucataria locuinţei victimei, într-o baltă de sânge. La locul faptei, pe terasa locuinţei, sub o masă, a fost găsit un cuţit care prezenta urme de culoare brun – roşcată. Cercetările efectuate au stabilit că în dimineata zilei de 6 martie, în jurul orei 10.00, în locuinţa victimei s-a iscat un conflict spontan, între aceasta şi fiica sa de 23 ani. În urma conflictului, fiica victimei şi-a  înjunghiat mama cu un cuţit în zona coapsei drepte.

 

În urma necropsiei s-a stabilit cauza decesului – insuficienţă circulatorie acută consecutivă unei hemoragii externe produsă ca urmare a unei plăgi tăiat – înţepate cu lezare de ramuri ale arterei femurale şi venei femurale drepte. De asemenea, s-a stabilit că făptuitoarea poseda un certificat de încadrare în grad de handicap eliberat de DGASPCA – întârziere mentală cu tulburări de memorie.

 

Duminică, 7 martie, fiica victimei, de 23 de ani a fost prezentată Tribunalului Bistriţa – Năsăud care a dispus arestarea preventivă pe timp de 29 zile pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

 

 

Iulia STUPINEAN 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.