Joi, 4 martie  a avut loc în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa – Năsăud, o şedinţă la care au participat membrii IPA, (International Police Association), Regiunea II Bistriţa – Năsăud, din cadrul jandarmeriei bistriţene.

 

Întâlnirea a fost prezidată, din partea IPA România, de vicepreşedintele Ioan Mircea Gherghiţă, care, la nivel naţional, este responsabil de Regiunea II Bistriţa – Năsăud. Au fost puse în discuţie mai multe aspecte de interes pentru membrii IPA iar în cadrul şedinţei a fost efectuată de către preşedintele Regiunii II, IPA Bistriţa-Năsăud – lt. Col. Alexa Toderel, o analiză a activităţii pentru anul 2009 la nivelul regiunii.

 

 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, anul trecut au fost organizate atât activităţi dedicate membrilor IPA, cât şi o serie de acţiuni orientate către societatea civilă, (acţiuni caritabile şi de sprijin a unor persoane care provin din clase sociale defavorizate). La finalul întâlnirii, vicepreşedintele IPA România, a înmânat preşedintelui Regiunii II, Bistriţa- Năsăud, un Certificat care atestă implicarea cu succes a membrilor Comitetului de Conducere al acestei regiuni, în activitatea IPA România.

 

 

În fiecare an au loc asemenea întâlniri la nivel regional, care au scopul de a rememora principale activităţi organizate în cursul anului anterior dar şi de a pune bazele planurilor de activităţi pentru anul în curs. Menţionăm că Regiunea II Bistriţa-Năsăud din cadrul IPA România, a fost înfiinţată în luna ianuarie 2008, iar în prezent există 78 de membri înscrişi, aceştia fiind cadre ale Jandarmeriei bistriţene. La nivel naţional sunt organizate 130 de regiuni IPA care totalizează peste 63.000 de membri.

 

 

Iulia STUPINEAN 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.