Miercuri, 3 martie, CSM – LPS Bistriţa a remis un comunicat de presă redacţiei noastre pentru a – şi prezenta punctul de vedere cu privire la o serie de subicte dezbătute în presa locală. Publicăm integral acest material: 

 

 

"În urma subiectelor dezbătute în mass-media locală, referitoare la situaţia prezentă şi viitoare a echipei de handbal feminin CSM-LPS Bistriţa, CSM doreşte să lămurească această incertitudine şi îşi prezintă punctul de vedere oficial:

Echipa de handbal CSM-LPS Bistriţa înfiinţată în toamna anului 2009 şi angrenată în Campionatul Naţional de Handbal fete Divizia A, reprezintă şi va reprezenta în continuare CSM şi LPS Bistriţa, fără a semna nici un fel de protocol de colaborare cu o altă entitate sportivă.

CSM Bistriţa îşi asumă finanţarea echipei având alocaţi bani din bugetul clubului. Pentru suplimentarea fondurilor necesare pregătirii sportivelor, CSM Bistriţa va depune un proiect de finanţare pentru anul 2010 Consiliului Local Bistriţa, întrucât reuşita proiectului depus anterior ne dă speranţa unei bune colaborări.

Director Coordonator,
Maria RUS"

 

 

Gazeta de Bistriţa 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.