Dezbaterea între Traian Băsescu şi Mircea Geoană va avea loc, joi, la ora 19.00, la Palatul Parlamentului, fiind organizată de Institutul de Politici Publice (IPP) şi moderată de Robert Turcescu, transimte Mediafax. Conform înţelegerii între staff-urile de campanie, formatul este similar celei care a avut loc înainte de turul întâi, între Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Crin Antonescu.

 

Potrivit acordului dintre IPP şi staff-urile de campanie, dezbaterea va dura aproximativ două ore şi jumătate, maximum trei ore, şi va cuprinde prezentări şi puncte de vedere ale candidaţilor pe o serie de teme ce ţin de mandatul preşedintelui. În cadrul acestei secţiuni fiecare candidat îşi va prezenta punctul de vedere, iar celălalt va avea posibilitatea să răspundă şi apoi să adreseze o întrebare în legătură cu ce a spus primul candidat. După această secţiune, dezbaterea va cuprinde o altă parte în care, prin intermediul moderatorului, vor fi adresate celor doi candidaţi întrebări din partea jurnaliştilor şi a ONG-urilor, transmise înainte IPP.

În finalul dezbaterii, staff-urile de campanie şi IPP au agreat ca moderatorul Robert Turcescu să aibă posibilitatea să adreseze o întrebare, iar apoi cei doi candidaţi vor adresa, în încheierea dezbaterii, un cuvânt de final de câteva minute.

 

5 COMENTARII

  1. Românii vor reforma sistemului politic, nu încape îndoială. Mircea Geoană nu o va întreprinde, Traian Băsescu o va continua şi intensifica. Aici se află miezul fierbinte al chestiunii.

  2. Exact, daca ajunge Geoana la putere o luam de la capat cu comunisti!!! cand o sa dispara toate „fosilele” astea comuniste din parlamentu ala si nu o sa mai fie indoctrinati si „otraviti” de comunisti ATUNCI o sa vedem o Romanie mai curata si schimbata, dar pana atunci o sa ne taraim asa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.