Flaviu Moldovan şi Ovidiu Valea, singurii supravieţuitori ai accidentului de la Rupea se află internaţi în Spitalul Judeţean Braşov, în stare gravă.

Ciprian Ilieşi, Ana Maria Cherecheş, Valentin Vlaşin, şi soţii Liliana şi Călin Găzdac au decedat, în urma impactului.

 

Dr. Ioana Chiţea, medic la Spitalul Judeţean Braşov a declarat că starea celor doi supravieţuitori este deocamdată critică. Ovidiu Valea a suferit un traumatism cranian, traumatism toracic şi are şanse mici de supravieţuire. Flaviu Moldovan a suferit în urma accidentului un  traumatism toracic şi fractură de membru superior stâng, iar şansele acestuia de supravieţuire sunt ceva  mai mari, potrivit doctorului Chiţea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, comisar şef de poliţie Liviu Naghi, cinci din cele şapte persoane aflat în autoturismul Peugeot au decedat.

"Azi dimineaţă , în jurul orei 7.35, pe DN 13, la km 57+ 200 m, în zona Rupea Gară, un autovehicul care transporta persoane, înmatriculat în judeţul Bistriţa-Năsăud, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un autotren cu remorcă, parcat în afara carosabilului. Din păcate, accidentul s-a soldat cu decesul conducatorului autovehiculului de Bistriţa şi a altor patru pasageri aflaţi în acest autovehicul şi cu rănirea gravă a altor doi pasageri aflaţi în autovehicul", a decalarat comisarul şef de poliţie Liviu Naghi, din cadrul IPJ Braşov.

 

Liana Mureşan

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.