Patru persoane au murit, iar alte patru au fost grav rănite, marţi dimineaţă, după ce un microbuz a intrat sub roţile unui tir parcat pe marginea drumului, accidentul producându-se în localitatea Rupea din judeţul Braşov.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, în zona gării din Rupea, unde un microbuz înmatriculat în Bistriţa-Năsăud a intrat într-un tir parcat pe marginea drumului.

În urma impactului, trei persoane au murit pe loc, iar alte patru au fost grav rănite.

În microbuz se afla un grup de democrat-liberali care au participat la concursuri de ocupare a posturilor din cadrul direcţiilor descentralizate din Ministerul Agriculturii.

Potrivit ultimelor date, printre persoanele care au decedat se află consilierul local Ciprian Ilieş, nepotul directorului DGFP BN, Sabin Ilieşi, Ana Maria Cherecheş, personal civil din cadrul IPJ BN,  soţii Călin şi Liliana Găzdac (consilier superior la APIA), din Năsăud. Grav răniţi sunt şi fostul primar al comunei Miceştii de Câmpie, Flaviu Moldovan şi Valentin Vlaşin, consilier local  din Năsăud.

 

UPDATE 12.43: La cele patru victime a accidentului de la Rupea s-a mai adăugat una.  Valentin Vlaşin a decedat în urmă cu o jumătate de oră.

 

Liana Mureşan

 

 

24 COMENTARII

  1. SA II PUNA PE TOTI SOFERI DE MICROBUZE DE PERSOANE LA O SCOALA SPECIALA PENTRU CA SUNT NISTE CIOBANI SOFERI DE MICROBUZE SI AUTOCARE SUNT CEI MAI JALNICI IN TRAFIC

  2. Am avut ocazia sa-l am ca profesor pe ciprian ilies si l-am considerat un om si un profesor excelent.imi pare f rau ca s-a intamplat sa moara.DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace!

  3. CIPRI ERA UN VERISOR CARE MULTI DINTRE VOI ATI FI VRUT SAL AVETI DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA PE TOTI IAM CUNOSCUT APROAPE TE TOTI A SOSIT ZIUA IN CARE DUMNEZEU A VRUT SA IA LA EL NISTE OAMENI FOARTE BUNI DUMNEZEU IA IUBIT MAI MULT CA NOI SI IA LUAT LA EL CONDOLEANTE SI LA CELELALTE FAMILI

  4. sincere condoleante tuturor familiilor celor implicati in accident deoarece toti au fost niste oameni extraordinari
    DUMNEZEU SA-I IERTE SI SA-I IA IN GRIJA LUI!!!
    iar familiilor sa le de-a putere sa treaca peste asa mare durere

  5. l-am cunoscut ca profesor, un om extraordinar (ciprian ilies);Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul si sa-i aiba in paza pe membrii familiei lui.
    Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti

  6. l-am cunoscut pe CIPRIAN,A FOST PROFESORUL MEU….Un om extraordinar….inca sunt socata de ce s-a intamplat,nu-mi vine sa cred,condoleante sotiei si de dragul copiilor sa lupte cu durerea caci e tot ce i-a ramas mai de pret de la EL.Dumnezeu sa va aiba in paza ,sa va ocroteasca.

  7. Domnul sal odihneasca in pace,si sa-i dai putere familie sa treaca peste orice ,numai cu ajuutorul lui D-zeu vor reusi sa treaca in momentele astea grele Indepedend de noi viata merge inainte ..Sunt sigura ca acuma este Langa Domnul si cred ca au mult de povesti…Gbu:x

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.