Potrivit primarului Bistriţei, Teodor Ovidiu Creţu, clopotele Bisericii Evanghelice ajung la Bistriţa, vineri, 25 septembrie, în jurul amiezii. Sfinţirea lor va avea loc în data de 11 octombrie.

 

 

Biserica Evanghelică din Bistriţa, aflată în plină reabilitare va avea cât de curând clopote noi. Acestea vor fi aduse mâine la Bistriţa, urmând ca în scurt timp să fie instalate: "Clopotele vor fi aduse la Bistriţa, mâine, în jurul orei 12.00, aici la Biserică, vor fi descărcate iar în continuare, firma care se ocupă de construcţii se va ocupa să le ridice în turn. Luni va veni specialistul firmei care a turnat clopotele şi care se ocupă şi de montajul acestora, urmând ca împreună cu muncitorii constructorului să le aşeze pe poziţie, să le centreze, să le regleze, astfel încât în data de 11 octombrie  să putem să facem şi sfinţirea acestor clopote", a precizat edilul Bistriţei, Ovidiu Creţu.   

 

La slujba de sfinţire a clopotelor Bisericii Evanghelice din 11 octombrie va participa şi episcopul luteran din Sibiu, fiind invitate toate cultele religioase din municipiul Bistriţa.

 

 

 

Iulia STUPINEAN 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.