Un grup de muncitori de la combinatul Mechel Campia Turzii ne-au transmis o scrisoare deschisa, pentru noul proprietar al combinatului, in care ii atrage atentia ca pornirea productiei in 15 aprilie 2013, cum se preconizeaza, este imposibila in conditiile in care in prezent sunt mai multi angajati TESA decat muncitori direct productivi!

Iata scrisoarea, transmisa pe adresa redactiei:

 

Dna directoare, suntem un grup mare de muncitori activi, angajati la SC  Mechel Campia -Turzii, care solicitam o intalnire cu dumneavoastra, pentru a discuta mai multe probleme existente la nivel de societate, cu scopul  de a imbunatati bunul mers al societatii pe care o conduceti la Campia Turzii.

Dintre acestea vrem sa enumeram in scris doar doua din problemele cele mai importante la ora actuala, urmand ca celelalte sa le discutam verbal cu dumneavoastra:

1. Referitor la estimarea pornirii a SC Mechel Campia-Turzii, in data de 15.04.2013, vrem sa va informam categoric ca nu suntem de acord sa pornim productia la sectia TS1, TOT3 avand in vedere numarul mare de personal TESA (neproductivi), care este o frana in rentabilitatea societatii din Campia-Turzii. Din informatiile noastre, din cei  376 angajati actuali, peste 200 sunt personal TESA (este strigator la cer).

2. Totodata vrem sa primim salarile restante, inainte de 15.04.2013, data estimata pentru pornirea productiei la Campia-Turzii. Solicitam sprijinul dumneavoastra pentru a fi primiti la discutii in legatura cu aceste probleme cu dl director Sandu. Trebuie sa intelegeti ca noi muncitorii nu vrem decat ca aceasta fabrica de la Campia -Turzii sa porneasca si sa fie  rentabila.

Va rugam pe cat posibil nu mai disponibilizati muncitori, de cate ori s-au facut restructurari doar din muncitori au fost dati afara, iar din TESA s-au tot mutat in locurile vacante si iata  unde s-a ajuns, ca sunt mai multi muncitori TESAa decat muncitori productivi si cu salarii enorme, fata de cei ce aduc profit societatii.

Va multumim si credem ca veti lua masurile hotarate de dumneavoastra, in ceea ce priveste rentabilitatea societatii  pe care o conduceti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.