Parca la ea nu te asteptai totusi sa fi avut un iubit fotbalist! Este vorba de Jojo, care, la inceputul carierei sale in showbiz, a trait o poveste de dragoste alaturi de portarul echipei FC National, Vali Dinu.

Jojo a avut mare lipici la barbati! Frumoasa si sexy, ea a pus inima pe jar multor vedete autohtone, insa doar putini se pot lauda ca i-au intrat divei in gratii. Unul dintre ei a fost Valentin Dinu, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din Liga 1 la finele anilor’ 90.

Idila dintre Catalina Ionescu, numele real al lui Jojo, si Vali Dinu a fost una foarte frumoasa! Ea incepuse sa fie un nume de luat in seama in cercurile mondene, in timp ce el era titularul din poarta lui FC National, o echipa foarte buna la vremea respectiva. Fotbalistul si actrita erau vecini si mult timp au fost prieteni. Jojo ii spunea tot ce o durea, tot ce patimea in lumea showbiz-ului si cum si-ar dori ea sa reuseasca in viata. Mai mult, spun surse din preajma blondinei, ea i se destainuia si cu privire la barbatii din viata sa, semn ca avea o incredere in oarba in Vali. La randul lui, si el ii povestea cat de grea este viata de sportiv si ce sacrificii trebuie sa faca.

Incet-incet, cei doi s-au apropiat foarte mult si prietenia s-a transformat in iubire! Vali si Jojo au devenit un cuplu si erau impreuna peste tot. Se iubeau ca doi adolescenti si, din ce povestesc aceleasi surse, nu ieseau nicaieri unul fara celalalt, chiar daca el avea un program draconic, cu antrenamente, cantonamente si meciuri. Basca, se vorbea chiar si de o logodna, insa, n-a fost sa fie!

Dupa aproape un an de relatie, cei doi s-au despartit! Jojo a ales sa iasa cu alt barbat, iar el a preferat sa plece din Bucuresti, la o echipa din tara. Acolo a suferit si un accident pe terenul de joc si niciodata nu a mai putut reveni la forma pe care a avut-o la FC National! A mai continuat un pic cu fotbalul si apoi a intrat in afaceri, unde i-a mers foarte bine.

Anii au trecut, iar Jojo a ajuns una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, iar el s-a hotarat sa fie mai retras. S-a casatorit si are bussines-uri in industria frumusetii. Nu s-au mai intalnit de atunci si nici nu au mai vorbit unul despre celalalt in cercul lor de prieteni.

sursa:wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.