Este o vedetă la modă şi se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă, dar asta nu înseamnă că s-a cuminţit. Mai ales că, fără să-şi etaleze un sân, ceva, nu ar avea mare priză la public.
Jennifer Farley, cea supranumită „JWoww” şi cunoscută datorită show-urilor “Jersey Shore” şi “Snooki & JWoww” a apărut la un eveniment într-o ţinută care i-a făcut pe mulţi bărbaţi să viseze. Asta fiindcă, din profil, sânii ei se vedeau perfect. Nu este deloc puţin lucru pentru o vedetă care a refuzat, cel puţin pentru moment, oferta celor de la Playboy: 400.000 de dolari pentru un pictorial hot, spulberând speranţele fanilor că vor vedea tot.
Dar o portiţă deschisă a rămas: Jennifer a promis că va reevalua propunerea când se va simţi pregătită pentru asta. Oricum, lucrurile s-au complicat, de vreme ce bruneta care împlineşte 27 de ani chiar mâine, pe 27 februarie, se pregăteşte de nuntă cu Roger Mathews şi este atât de mândră de inelul ei de logodnă de 100.000 de dolari, încât i-a pus pe bodyguarzi să-l păzească la o manifestare la care a participat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.