Veturia Adriana  Modovan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, a fost reţinută, marţi noaptea, sub acuzaţia de trafic de influenţă şi fals.

Potrivit procurorului şef al Serviciului Teritorial Cluj, Elena Virginia Botezan,  procurorii DNA urmând să solicite avizul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), secţia propcurori, pentru a putea solicita arestarea preventivă a prim-procurorului năsăudean.

Procurorii DNA Cluj au reţinut-o pe Moldovan, competenţa pentru emiterea mandatului de aretare preventivă aparţinând Curţii de Apel Cluj.

 

Liana Mureşan

18 COMENTARII

  1. Era si timpul ca mult i- a jupuit pe bietii oameni.Astea sunt numai inceputul sfarsitului,pentru a se realiza flagrantul ca cele grele sunt mult mai multe.

  2. FABRICADE FACUT BANI A FOST PUSA IN MISCARE DUPA O STRUCTURA DE TIP A UNUI CLAN (MOLDOVAN)CE AR FACE OBIECTUL CRIMEI ORGANIZATE. POLITISTII ADUCEAU CLIENTII(CARE SUGERAU INCREDERE),SEFA II ACUZA,SI FIUL SAU II APARA !!! SA FIE TACAMUL COMPLET SI-A TRAS SI DOUA GREFIERE,CE AU PLATIT BINE CONCURSUL,ACESTEA ACUPANDU-SE SI ELE DE RACOLAREA CLIENTILOR SI INTOCMIREA ACTELOR ! UITE ASA MOARA MACINA,MACINA…

  3. Maria tereza de Bistrita-Nasaud,era tare,de la politai pana la mecanici nu tinea cont,nu ierta nimic.Cu banii facuti isi permitea sa plateasca si consumatiile .

  4. Si totusi avem impresia ca cineva mai si lucreaza,deci se misca ceva,desi greu dar se misca.Precautia de care s-a dat dovada era si justificata intrucat un hot ce acuza si „apara” hotii stie destul de bine sa se apere si pe sine insasi.A fost greu dar nu imposibil ! FELICITARI CELOR CE AU LUCRAT IN ACEST CAZ !!!

  5. Dumnezeu face intotdeauna derptate si ii opreste pe cei ce dau cu capul si nu stiu cat e destul,nu stiu cand e prea mult sau se cred intangibili,un semnal de alarma pentru cei ce se stiu cu musca pe caciula,”circula” sau stau „closca” sau se cred ceva sefi…mai copii cumintitiva,odata ati scapat,adoua aproape,a treia…ati citit printre randuri ?

  6. GREU DAR TOTUSI S-A PUTUT,CHIUVETA S-A INFUNDAT SI A DAT PESTE.DE CE NU S-A PENSIONAT CAND I S-A PROPUS ? ACUM PUTEA SA STEA IN VILA DE LA POIANA ZANELOR FARA GANDURI DOAR CU…SAU CU…SI CU…FACI UNPOD PANA LA MAREA NEAGRA DE LE PUI CAP IN CAP.BIATA FEMEIE DIN …CAND A TRIMIS-O IN JUDECATA DOAR CA INVATASA CONDUCA PE O VALE NE CIRCULATA SI ALTII CU FAPTE GRELE…PRIMEAU O AMENDA ADMINISTRATIVA…CE MAI VIATA ,CE MAI TRAI…ASTA DA FU–I !!! MAI SI DACA NU-I SPUNEA IN INSTANTA SI ANUL TRECUT FIULUI SAU SA NU MAI APARA AMANDOI UNUL SA ACUZE CI CELALALT SA APERE ,ALTII CU BANII SARACII, CINE NU DA LA JUDECATA LA RUSU PETRE ! CAT TUPEU,CATA NESIMTIRE SE CREDEAU INTANGIBILI DUMNEZEUL NASAUDULUI !

  7. mai sa fie si au prins-o si pe asta pana la urma.Cineva mai lucreaza putin dar bine,decat nimice bine si atat. Si totusi cat de nemernica a fost fiinta asta , cum de a rezistat atatia ani ? multedosare s-au masluit de curul asta oparit si baba nesimtita.

  8. Cat adevar in aceste comentarii, ce s-or fi facand acum lingai de sub aripa protectoare ce-sipierd influenta,dar vacile alea ce si-au platit concursul de grefiere, ce erau mai mari caprocuroarele de sub comanda SEFEI ?

  9. lista ar trebui sa continue…sa cada capete nu numai capu procuroarei ci si al sefului politiei din nasaud! acesta era mana in mana cu moldovan care i-a angajat sotia sub aripa ei protectoare ca grefier…cel putin e un inceput bun
    sa se faca dreptate!!!

  10. pt.adu, draga esti in eruare seful politiei esteasa cum sustii,darsotia ii lucreaza la o banca ,grefiere sunt Manciu si Closca semianalfabetele cu aere de dive a orasului,ce racolau clientii pentru functionarea fabricii de bani.Ele au platit concursul ce l-au ocupat dinainte de sustinerea acestuia.Procuroarea acuza si fiul sau ii apara pe clientii binevoitori iar cei necajiti trebuia sa ajunga in fata instantei pentru fapte minore. O stire de ultima ora vine sa faca dreptate nemernica va fi judecata sub arest de 29 zile.Bravo celor ce au lucrat in acest caz !!!

  11. e mare mocirla in nasaud domnilor,mare de tot,e bine ca nu-i de vina si o tin numai 29 zile,deci nu o tin pe viata.ma da Basescu ia copto nu ? cu de astea el e de vina.

  12. jale mare la Nasaud azi in zi de targ ! Sa sti ca mama protectoare s-a dus putin nu e usor, ce s-or face complicii ? cine le va mai da cate o tata de supt ? jale mare,jale,jale…

  13. RUGACIUNE : -doamne dai doamne acestei femei sa stea acolo numai cati ani a furat si ea de la oameni,nu mai multi case plictiseste,(PRIMUL FURT DE LA 2 ANI)

  14. jale , jale mare , cine mai inchide barurile ? cine mai face planul la localuri ? ce pacat de banii dati si dosarele ramase.ce pacat,ce pacat, de mai sta anul asta gatam de lucru pe langa casa…asa trebuie sa-i schimb profesia.

  15. o stire de ultima ora !!! dna. a retinut pt.cercetari 39 politisti in judetul Constanta, urmeaza NASAUDUL cu peron pe partea dreapta…

  16. ESTE JENANT SA TE PLANGI PRIN COMENTARII PERVERSE SI LINGUSITOARE SA ARETI CAT DE „BUNA ” A FOST DOAMNA SUGACE.DUPA CE ARE ATATEA CAPETE DE ACUZARE,RESPECTIV :TRAFIC DE INFLUIENTA,LUARE DE MITA,INSTIGARE LA FALS INTELECTUAL,…,CE SA MAI COMENTEZ,SUNT ANI MULTI DE ACTIVITATE SUBTERANA,FACUTA CU SPRIJINUL LARG AL UNOR POLITISTI,UNII , NESATULI SI-AU BAGAT SI SOTIILE,PE POST DE GREFIERE,FIUL AVOCAT,CARE ANUL TRECUT A FOST SANCTIONAT,PENTRU INCOMPATIBILITATE…SI-AU ATRAS SI UN JUDECATOR, TOATE PENTRU A MERGE BINE „MOARA” SI PE TIMP DE CRIZA,S-AU COMPLACUT IN ACEASTA MIZERIE SI AU PATAT SISTEMUL MAGISTRATURII,FAPTELE SUNT MULT MAI MULTE,DAR EI SPERA,SPERA…DEGEABA,E TARDIV,NICI CEAUSESCU NU SE MAI RIDICADIN MORMANT,FIINDCA EA ORICUM ASA SE CREDEA IN NASAUD CU TOATA ZONA ARONDATA !!! EXISTA SI EXEMPLE DAR MAI TINEM SUSPANSUL…

  17. Habar n-aveti! Pai capul Mafiei cine putea fi decat Petru Rus, judacatorul? Pai daca el nu „finaliza” operatiunea, ce rezultat ar fi avut tot jocul asta de spaga intre „acuzator” si „aparator” daca nu punea punctul potrivit pe „I” judacatorul? Dar sistemele astea sunt facute ca „seful” sa scape.

  18. te aprobam „judge”,ai perfecta dreptate,fiindca in multe dosare civile isi baga nasul si „precurorea”,daramite in cele penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.