Un bărbat din Orosfaia și-a pierdut viața luni seara, după ce a fost acroșat și accidentat de un utilaj agricol condus de un tânăr din județul Mureș. Șoferul, care nu avea permis de conducere spune că nu ar fi observat victima și, astfel că și-a continuat drumul.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, luni 14 octombrie, în jurul orei 21.50, a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, faptul că pe un drum comunal din Orosfaia se află o persoană căzută, în stare de inconștiență.

„La fața locului, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 35 de ani din localitate care, din nefericire, era decedat.

Din primele investigații efectuate a reieșit faptul că bărbatul ar fi fost victima unui accident rutier, iar cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că bărbatul de 35 de ani, în timp ce se deplasa în calitate de pieton, ar fi fost acroșat și accidentat de un utilaj agricol, condus de un tânăr de 26 de ani din comuna Breaza, județul Mureș. Întrucât nu ar fi observat că a accidentat o persoană, tânărul și-ar fi continuat deplasarea.

De asemenea, în cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 26 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată,  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud..

În cauză va fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.