Viitorul consilier județean PSD Augusta Săsărman critică dur, pe Facebook, scandalul care a avut loc în ultima perioadă în PNL pentru obținerea unor locuri fruntașe pe listele pentru alegerile parlamentare și spune că Robert Sighiartău și Ioan Turc, pentru propriile interese, și-au sacrificat oamenii care au muncit mai mult în partid. Totodată, politiciana social-democrată nu trece cu vederea și faptul că femeile din PNL nu sunt luate în considerare de conducerea partidului.

„Nu știu ce este mai trist în poza asta…

Faptul că după ce s-au bătut la propriu prin sediu și s-au contestat unii pe alții că nu știau ei care să fie cap de listă, acum îi vedem zâmbitori, împărțind același afiș?

Sau faptul că femeile pentru ei reprezintă un nimic și sunt trimise la coadă?

După tot scandalul Turc&Sighiartău în care și-au măcelărit și puținii oameni pe care îi mai aveau prin organizațiile din județ, credeți că o să facă ceva bun pentru restul comunității?? Niciodată!

Și-au urmărit propriul interes, călcând pe cadavre, nimicind și aruncând la gunoi toată munca propriilor oameni care în 2020 i-au făcut primar&deputat.

Dacă pe cei apropiați lor i-au sacrificat pentru propria bunăstare, așa veți păți și voi dacă îi veți trimite în Parlament.

PS: eu zic să-l puneți pe Vlașin în mijloc că s-ar putea să iasă ceva scântei din nou între Turc&Sighiartău și vi se aprinde afișul”, a scris Augusta Săsărman pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.