Un șofer a rămas fără permis pentru conducere agresivă, iar alți șase fără certificatele de înmatriculare ale mașinilor. În urma acțiunilor desfășurate de polițiștii și inspectorii RAR în noaptea de vineri spre sâmbătă, s-au dat 36 de amenzi în valoare de peste 9700 de lei.

La activitățile de control au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, împreună cu cei ai Serviciului Rutier și reprezentanți ai R.A.R. Bistrița-Năsăud. S-a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră și pun în pericol siguranța traficului rutier. Polițiștii au urmărit depistarea celor care conduc autovehicule sub influența alcoolului sau a altor substanțe, care conduc autovehicule a căror stare tehnică nu corespunde normelor legale sau care participă la întreceri neautorizat, se arată într-un comunicat al IPJ.

Reprezentanții R.A.R Bistrița-Năsăud au controlat 40 de autovehicule, iar conducatorii au fost testați de polițiști cu aparatele din dotare. Au fost date în total 36 de amenzi, însumând 9755 lei, iar 6 certificate de înmatriculare au fost retrase. În plus, un șofer și-a pierdut permisul din cuz conducerii agresive.

Sancțiunea în acest caz este amendă contravențională și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și: https://gazetadebistrita.ro/toate-cartile-de-identitate-emise-in-ultimii-ani-vor-trebui-schimbate/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.