Un bărbat din Feldru care a furat telefonul unui prieten pentru a juca la pariuri a fost recent condamnat la 2 ani, 4 luni și 20 de zile de închisoare sub supraveghere. În plus, trebuie să presteze 90 de zile în folosul comunității

Incidentul a avut loc în toamna anului trecut, în cadrul unei petreceri organizate la o cabană din Feldru, între prieteni. Posesorul telefonului a adormit în timp ce dispozitivul era conectat la boxă, iar unul dintre cei prezenți a profitat de ocazie. A accesat telefonul și a realizat 26 de tranzacții frauduloase către platforma de jocuri de noroc online Unibet, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu total în valoare de 1.866 lei.

A doua zi, posesorul telefonului a încercat să efectueze o plată folosind aplicaţia Revolut, observând ulterior că aplicaţia era ştearsă și că de pe card au fost efectuate mai multe tranzacţii către platforma de jocuri de noroc online UniBet, în valoare de 1.122 de lei. Acesta a mai observat că i-a fost ştearsă şi aplicaţia BT Pay, de pe care au fost efectuate mai multe tranzacţii către platforma UniBet în sumă totală de 744 de lei.

A doua zi, bărbatul din Feldru a fost dat pe mâna polițiștilor, ulterior el fiind condamnat. Acesta și-a recunoscut faptele, beneficiind de o reducere a pedepsei.

În urma săvârșirii faptelor menționate, vinovatul va presta 90 de zile de muncă în folosul comunității în cadrul Primăriei Comunei Feldru.

Citește și: https://gazetadebistrita.ro/accident-in-rodna-o-femeie-transportata-la-spital-soferul-era-beat-si-posibil-drogat/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.