O femeie din Rodna a ajuns duminică seara la spital după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier, produs în localitate, pe DN 17D. Șoferul autoturismului se afla sub era beat criță și, în plus, este suspect că ar fi consumat și substanțe interzise.

„Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din Rodna care ar fi ieșit dintr-o staţie PECO, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe Drumul Național 17D, pe direcția Rodna spre Anieş și care era condus de un tânăr de 22 de ani din Sângeorz-Băi.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în cazul tânărului de 22 de ani și de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 51 de ani. Totodată, în urma testării cu aparatul DrugTest a bărbatului de 51 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.