Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan l-a numit ”dobitoc” pe managerul companiei TAROM care a decis să vândă slotul de Londra. „Să vinzi unul dintre ultimele sloturi lungi, de calitate, trebuie să fii un manager complet lovit la cap”, a acuzat Rareş Bogdan, relatează stiripesurse.ro.

Compania naţională TAROM nu va mai opera zboruri către Aeroportul Heathrow – Londra, începând din 27 octombrie, întrucât sloturile orare deţinute au fost vândute către Qatar Airways. Valoarea tranzacţiei nu a fost dată publicităţii.

„Eram în aeroport la Paris, erau trei avioane spre România. Eu aveam la TAROM. Oricum, sunt supărat pe ei că au vândut ruta de Londra. Nu ştiu cine a făcut-o, un dobitoc. Să vinzi unul dintre ultimele sloturi lungi, de calitate, trebuie să fii un manager complet lovit la cap. I-am întrebat: Băi, sunteţi nebuni? E unul dintre ultimele sloturi pe care le aveţi. Aţi renunţat la Viena, la Roma mai avem de trei ori pe săptămână. Aţi renunţat la Milano, la Barcelona. Ce urmează să faceţi? Alţii se dezvoltă şi iau zboruri spre New York. A vândut Năstase în 2003 a vândut sloturile mari de Beijing şi de New York”, a criticat, vehement, Rareş Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.