Un tânăr bistrițean, în vârstă de 18 ani, a fost reținut de polițiști pentru tăinuire, după ce a amanetat niște bijuterii furate în urmă cu mai bine de două săptămâni dintr-un autoturism parcat în cartierul Subcetate, de un alt tânăr de 17 ani. Banii obținuți au fost împărțiți frățește de cei doi. Tânărul de 17 ani este bănuit de comiterea 5 furturi din autoturisme și a unei tentative de furt calificat, iar în urma unei percheziții efectuate de polițiști, săptămâna trecută, la domiciliul acestuia, a fost reținut.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în data de 25 septembrie, tânărul de 18 ani a fi primit, înlesnit și valorificat bijuterii pe care un tânăr de 17 ani le-a fi sustras cu o zi mai devreme, dintr-un autoturism parcat în cartierul Subcetate din Bistrița.

„Ulterior, tânărul de 18 ani le-ar fi amanetat, obținând suma de 2.215 de lei, bani pe care i-ar fi împărțit cu tânărul de 17 ani.

Anterior, la data de 4 octombrie a.c., în urma unei percheziții, polițiștii de la investigații criminale au dispus reținerea tânărului de 17 ani, cercetat pentru comiterea a 5 furturi din auto, dar și a unei tentative la infracțiunea de furt calificat.

Astăzi, 8 octombrie, tânărul de 18 ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.