Germs growing on an agar plate in laboratory

Alertă alimentară din cauza a două produse Kaufland, care au fost depistate cu bacteria Listeria monocytogenes. Este vorba despre un sortiment de creveți gătiți și unul de somon, arată News.ro. Consumatorii trebuie să returneze de urgenţă produsele, dacă le-au achiziţionat.

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), a fost decisă rechemarea produsului ”Norven – creveţi gătiţi ulei condimentat 100 g”, furnizat de Norven, cu numărul de lot L0971012 şi data expirării 13 octombrie 2024.

De asemenea, este rechemat produsul ”Norven – somon de Atlantic 120 g”, furnizat de aceeaşi firmă, cu numărul de lot L0971012 şi data expirării 18 octombrie.

Din cauza prezenței bacteriei Listeria monocytogenes, care provoacă listerioză. Simptomele de listerioza pot varia de la a nu fi prezente pana la: diaree, febra, dureri musculare, dureri articulare, cefalee, gat rigid, dureri de spate, frisoane si sensibilitate la lumina puternică sau dureri in gat cu febra si glande umflate.

Citește și: https://gazetadebistrita.ro/produse-contrafacute-confiscate-de-politisti/#google_vignette

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.