Alina Bica a scăpat de executarea a peste patru ani de pușcăria pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender, după ce Curtea de Apel București a decis că aceasta a ispășit pedeapsa în Italia, conform libertatea.ro. Însă în realitate, pedepsele în Italia sunt mult mai lejere, astfel încât trei ani de închisoare sunt iertați, conform unei grațieri din 2006.

Deodată cu această decizie, Alina Beca cere și despăgubiri în valoare de un milion de euro de la statul român, după ce a fost achitată în alte două dosare: cel privind presupusa mită de 17.500 de euro pentru a-l scăpa de dosar pe afaceristul Horia Simu și cel de abuz în serviciu legat de despăgubirile pe care rechinul imobiliar Gheorghe „Stelu” Stelian.

Alina Bica, fostul procuror șef al DIICOT a reușit să ajungă în Bari, orașul fugarilor români din Italia, unde Curtea de Apel a decis în 2020 să nu o extrădeze, deși statul român i-a cerut acest lucru.

Citește și: Tânăr din Bistrița-Năsăud, implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca! Trei persoane au fost rănite – Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.