Sursa foto: G4media.ro

Liberalii se întrunesc luni seara în ședință pentru a-și stabili candidații care vor intra în cursa pentru alegerile din decembrie, pentru o funcția de deputat sau de senator.

Tensiunile din partid sunt la cote maxime între cele două tabere – cea a lui Sighiartău și cea a lui Turc – după ce conducerea centrală a PNL a impus o altă componență a Biroului Politic Județean. Toate astea după ce deputatul Sighiartău, care nici măcar cu propria familie nu se înțelege și care își face apariția tot la 4 ani în județ, atunci când are nevoie de voturile bistrițenilor, dă din coate ca să se mai regăsească pe listele de la parlamentare.

Mutat de șeful Ciucă la Dolj, Sighiartău s-a văzut neluat în seamă de liberalii locului, care bineînțeles au vrut și ei un capăt de ciolan și n-au lăsat un „venetic” să le strice ploile. Așa că deputatul Sighiartău s-a văzut nevoit să revină acasă, unde a stârnit de-a dreptul un uragan în organizația de Bistrița-Năsăud după ce a reușit să-și impună susținătorii în BPJ. Iar efectele s-au văzut când cele două tabere s-au luat de gât la propriu în sediul de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.