În urma unei altercații spontane între șapte persoane într-o livadă din Ghinda, patru bărbați cu vârste între 23 și 61 de ani au fost reținuți de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Bistrița-Năsăud. Aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița pentru măsuri suplimentare.

În noaptea de 26 spre 27 septembrie, patru bărbați din Ghinda, județul Bistrița-Năsăud, au fost reținuți de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, fiind acuzați de implicare într-o încăierare violentă. Incidentul a avut loc într-o livadă, unde șapte persoane au intrat într-un conflict spontan, agresându-se reciproc. În timpul altercației, un utilaj agricol din zonă a fost avariat.

După ce au adunat suficiente probe și au finalizat audierile, polițiștii au dispus reținerea a patru dintre cei implicați, toți locuitori ai satului Ghinda, cu vârste cuprinse între 23 și 61 de ani. În prezent, aceștia se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, pentru a se stabili ce măsuri preventive vor fi impuse.

Cercetările continuă pentru a documenta întreaga situație și a identifica toate circumstanțele care au dus la incident. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale sunt implicați activ în acest caz, urmărind toate pistele pentru a clarifica natura conflictului.

Citește și: https://gazetadebistrita.ro/primar-indreptat-cu-fierul-de-calcat-de-catre-amanta-o-lectie-aprinsa-despre-managementul-conflictelor-domestice/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.