Un bărbat din județul Hunedoara a fost reținut joi și riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile, după ce polițiștii bistrițeni l-au prins în flagrant în timp ce vindea un pistol letal, contra sumei de 1.500 de euro.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat din județul Hunedoara, vizat de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

„Acțiunea a fost organizată în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar ieri, 26 septembrie, în jurul orei 16.00, polițiștii l-au surprins în flagrant delict pe bărbatul de 52 de ani, în timp ce ar fi vândut un pistol letal, pentru suma de 1.500 de euro. Arma în cauză ar fi fost modificată și transformată într-o armă letală”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

Hunedoreanul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar după audieri, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței competente cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bistrița-Năsăud, în vederea documentării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.