Inspecția Teritorială a Muncii din județul Timiș s-a autosesizat și a demarat un control după ce un articol despre o tânără din Timișoara care s-ar fi sinucis din cauza presiunii de la locul de muncă a stârnit vâlvă pe rețelele de socializare și pe forumuri. Totul a început la sfârșitul lunii august, când o tânără de 33 de ani a fost găsită moartă în baia apartamentului său din Timișoara. Poliția a demarat imediat o anchetă pentru a determina circumstanțele morții sale.

Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost găsită decedată, în locuința de domiciliu, de pe Calea Șagului din Timișoara. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o femeie de 33 de ani, găsită decedată în baie”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș, la acea vreme.

Femeia locuia singură și ar fi fost cunoscută ca fiind depresivă, cunoscuții pretinzând că aceasta ar fi fost anterior internată la psihiatrie.

Cazul a fost readus în discuție zilele trecute, când consultantul Doru Șupeală, a publicat o scrisoare în care un coleg al tinerei spunea care sunt, din punctul lui de vedere, motivele din spatele deciziei luate de aceasta.

Concret, femeia și-ar fi pus capăt zilelor din cauza presiunii exercitate de manageri la locul de muncă, susține acesta. „În data de 29 august, fiind la birou împreună cu managera ei, aceasta din urmă, într-un moment de furie, i-a cerut demisia pe masă până la finalul săptămânii – adică a doua zi”, iar acesta ar fi fost adevăratul motiv pentru care s-ar fi sinucis, susține sursa citată.

Colegul victimei arată însă că „persoana în cauză suferea de niște afecțiuni psihologice mai vechi”.

Poliția desfășoară cercetări pentru ucidere din culpă, ca în orice alt dosar de sinucidere. Cei de la Inspecția Muncii Timiș s-au autosesizat în acest caz.

Citește și: https://gazetadebistrita.ro/parcarea-etajata-din-zona-aleea-pandurilor-vasile-lupu-tot-mai-aproape-de-finalizare-au-inceput-lucrarile-si-la-cea-de-pe-cr-vivu/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.