După explodarea simultană a pagerelor din Liban de săptămâna trecută, a început o anchetă care pare să se extindă până în România. Căutarea de răspunsuri implică, pe lângă țara noastră, Taiwan, Bulgaria și Norvegia. Cu toate acestea, sursele de securitate blamează Israelul pentru explozia cauzată.

Gold Apollo au declarat că nu au fabricat pagerele respective şi că firma BAC, cu sediul în Ungaria, căreia i-au fost atribuite pagerele, avea licenţă pentru utilizarea mărcii sale. Guvernul taiwanez a declarat, de asemenea, că pagerele nu au fost fabricate în Taiwan, conform StiripeSurse. Lucrurile sunt încă în ceață, purtătorul de cuvânt al biroului procurorilor din districtul Shilin din Taipei, care a condus ancheta privind Gold Apollo, declarând: „Procesăm acest caz cu celeritate şi încercăm să găsim o soluţie cât mai curând posibil”.

Săptămâna trecută au fost interogați preşedintele şi fondatorul Gold Apollo și singura angajată a unei companii numite Apollo Systems, dar niciunul dintre ei nu au răspuns întrebărilor reporterilor.

Citește și: https://gazetadebistrita.ro/barbat-in-stare-grava-dupa-ce-a-cazut-de-pe-o-casa-in-comlod-a-fost-transportat-la-spital-cu-elicopterul-smurd/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.