Un clujean, care era dat în urmărire națională după ce a fost condamnat la pedeapsa închisorii cu executare, a ajuns marți după gratii, după ce a fost depistat într-un autoturism oprit pentru verificări, de polițiștii din Bistrița.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în seara de 24 septembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică care efectuau serviciul de patrulare pe strada Calea Moldovei din Bistrița, au depistat și oprit pentru verificări un autoturism.

„La volan a fost identificată o femeie de 39 de ani din Sângeorz-Băi, iar ca pasager în autoturism a fost identificat un bărbat de 44 de ani din Cășeiu, județul Cluj.

În urma verificărilor efectuate în aplicația eDAC, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figura ca fiind urmărit național, iar pe numele lui, Judecătoria Năsăud a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, din luna aprilie 2023″, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de 1 an și 3 luni de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier, astfel că a fost încarcerat în penitenciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.