Cetățenii municipiului Bistrița sunt invitați să depună propuneri de proiecte care să contribuie la îndeplinirea unui obiectiv de interes general pentru municipiul Bistrița, până în data de 2 octombrie 2024., anunță Primăria Bistrița.

Fiecare participant poate să depună una sau mai multe propuneri de proiecte/domeniu. Valoarea maximă a bugetului estimat pentru fiecare proiect este de 500.000 de lei, inclusiv TVA.

După analiza tehnico – economică și juridică a propunerilor de proiecte, proiectele care îndeplinesc toate criteriile de eligibilitate vor fi supuse votului cetățenilor. Selecția proiectelor se realizează în ordinea descrescătoare a numărului de voturi, în limita bugetului alocat apelului de proiecte în bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Bistrița pe anul următor desfășurării procedurii de bugetare participativă.

Proiectele câștigătoare vor fi implementate prin grija direcțiilor de specialitate ale Primăriei municipiului Bistrița și a instituțiilor subordonate acesteia.

Regulamentul programului este disponibil pe platforma de bugetare participativă, la adresa https://participativ.e-bistrita.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.